Styrelsen delvis förnyad efter årsmötet

För någon vecka sedan ägde klubbens årsmöte rum vilket resulterade i en delvis ny styrelse. Styrelsen för kommande verksamhetsår består av:

Ordförande
Roger Elverskog

Vice ordförande
John Rydbjer

Sekreterare
Jessica Kindström

Ledamot
Tomas Eriksson

Kassör
Åsa Wern

Suppleanter
Christian Stehr
Claes Pohlman

Kontaktuppgifter och presentation av styrelsen kommer inom kort uppdateras under fliken Kontakt -> styrelsen.

Morgan, förra ordföranden, skickar hälsningen:

Som klubbens ordförande i några år lämnar jag nu över ordförandeklubban till Roger Elverskog! Jag tackar för intressanta år och önskar Roger lycka till! Stort tack för avtackningen i samband med årsmötet🤗

Överlämning av ordförandeklubban efter årsmötet.

 

Ny ordförande Roger låter hälsa:

Hej, det är jag som är er nya ordförande
Efter vårt första styrelsemöte i nya styrelsen på onsdag räknar jag med att komma med ett längre brev till er medlemmar om mina och styrelsens tankar framåt. Morgan har önskat att lämna över ordförandeskapet i klubben ett tag då BoV kräver fullt fokus.

Den enskilt viktigaste frågan just nu är att klubben som arrangör av BoV ska hitta ett ekonomiskt upplägg med Morgan kring rollen som tävlingsledare för BoV.  För det arbetet har styrelsen tagit in Anders Melkersson för att ordna ett kontrakt för året. Detta är för årets BoV. Till 2019 och framöver behövs en stabilare lösning och den ska tas fram och presenteras för klubbmedlemmarna i september.

Sedan har vi en skottkärra till med frågor som vi ska jobba med, t ex en egen bana, ungdomsverksamhet, en grupp som jobbar med klubbmästerskapen och såklart andra praktiska frågor som alltid finns i en förening.

Jag tycker det här ska bli jättespännande och såklart hoppas jag på ert stöd i en förening som står på god ekonomisk grund och har alla förutsättningar att bli en ännu bättre klubb där alla känner sig stolta att vara en del av – både på och utanför banan.

Kontakta mig för att ge dina egna tankar och idéer om klubben och verksamheten. Vad är viktigast för dig?

Vi ses