Stor uppslutning på BoV-möte!

Vi blev ca 30 personer som slöt upp på mötet vid Storstenshöjden under söndagen. Vi gick igenom organisationen och de flesta ansvarsposter är nu tillsatta. Nu gäller det att få besked från vänner och bekanta som kan tänkas ställa upp som funktionärer under tävlingen eller vill vara med i arbetet med banan inför tävlingen. Annika Eriksson(0700465640) och Johan Fernroth(0706299312) är de som kommer ha kontroll över funktionärer så kontakta gärna nån av dessa för att anmäla ert intresse.

Vi kollade även över delar av banan och har testat några nyheter som kommer bli väldigt tuffa att ta sig igenom. Vi kommer hålla samma tuffa nivå ute i skogen som vi hade förra året, den stora skillnaden blir alla byggda hinder… Mycket kul att se så många från klubben idag, flera kämpade hårt när de testade några av banans alla svårigheter!

Lördag(16/5) och söndag(17/5) är det arbetsdagar på banan, start kl 10. Jag kommer vara med på lördag fm(är borta på söndagen) och se till så arbetsgrupperna kommer igång. Kartor och uppdelning av banan kommer finnas på lördagen.

Vi kommer släppa en pressrelease under veckan som kommer och förhoppningsvis kommer även anmälan att öppna snart.

Vi ses på lördag!
Mvh Morgan