Ny tävlingsledning för Battle of Vikings klar!

Mikael Dalåsen, John Rydbjer och Anders Berglund är kärngruppen i tävlingsledningen för Battle of Vikings 2018.

Mikael Dalåsen blir tävlingsledare för Battle of Vikings 2018. Han är välmeriterad som tävlingsledare med tre SM och Novemberkåsan 2015. Med sig har han sin parhäst Jesper Pedersen som säkerhetschef, lika meriterad han.
Extra roligt är att Mikael också är tävlingsledare i vår systertävling Bauhausian som går den 9 juni.
-Det känns jättekul att vara engagerad i båda extremtävlingarna, speciellt då de ingår i samma cup – Nordic Extrem Cup säger Mikael. 

Vi besökte Hällabrottet med Mikael i strålande solsken och han lät sig imponeras av området och det jobb klubben har lagt ner på att iordningställa området.

John Rydbjer gör i och med 2018 sitt tredje år som banchef.
Nytt i organisationen i år är att vi delar upp hela tävlingen i två linjer: En tävlingslinje med Mikael och John i ledningen samt själva eventet med allt som hör publiken till samt sekretariat under ledning av Anders Berglund. 
Anders Melkersson kommer ta hand om sponsorerna och Mikael Bernström depån. Därtill kommer våra viktiga områdesansvariga.
Vi har några vakanta positioner kvar men de räknar vi med att besätta i det närmaste.

Vi har ett bra område där vi förra året la ner massor av jobb i att röja och fixa. I år blir det inte lika mycket jobb, vi vet vad som krävs och vi har koll på det vi behöver förbättra. 

Nu kör vi mot ännu ett succéår i fantastiska Hällbrottet den 25 och 26 augusti!