Mycket kommer hända under 2016!

Vi är en växande klubb och det kommer vi visa på tävlingar nästa år. I år är det inte så många som tävlat aktivt men under 2016 blir det fler. Mer träningar och gemensam planering inför tävlingar kommer hjälpa igång de som inte tidigare tävlat. Alla har vi olika målsättningar men tillsammans kan vi underlätta för varandra. Några kommer träna inför Klassikern(Stångebroslaget, Ränneslätt samt Gotland Grand Nationell) och några kommer sikta på SM. Vi har Johan Qwarforth som är vårt nya tillskott på juniorsidan, sen har vi en hel hög med gubbar som kommer köra ”Veteran SM”(förare över 40 år). Därutöver finns det gott om andra roliga tävlingar runt om i landet samt även utomlands…Vi ska också köra flera lagtävlingar.
Ni förare betalar er egen licens, klubben står för startavgifter upp till 3000:- samt även för anmälarlicens där det kommer stå Battle of Vikings, blir bra reklam för tävlingen.
Är det förare som vill byta till våran klubb är ni varmt välkomna!
Vi har två helt olika träningsbanor där vi kan utvecklas som förare, Ekeberga(grusgrop utanför Fjugesta) och Pilängen(skogsbana nära Örebro).

Vad siktar du på under 2016?

Mot ett nytt och spännande år tillsammans i Kilsbergens motorklubb!