Klubbmästerskap 2013

Alla förare skulle köra tre varv så snabbt som möjligt på den korta banan som bjöd på några backar, lite hopp, en bil, massa kurvor mm. Alla förare skulle köra tre varv där tiderna lades ihop till en sluttid, var man inte nöjd med sin tid kunde man köra många varv och hoppas på bättre tider. Vädret var som sig bör lite ostadigt men det tog inte ner humöret på de 24 förare som kom ut till banan. Morgan Rosell och John Rydbjer började direkt med sekundlika varv i toppen, bara 2 sekunder till Johns fördel. Vid nästa målgång satte Morgan dagens snabbast tid på 3.20 och efter det höll han John bakom sig men det skiljde bara fem sekunder när allt var klart. Roger Börjesson och Robert Bergman kämpade hårt mot varandra om tredje platsen, Roger körde hårt i tre varv och det räckte för att vinna över Bergman med en sekund. Robert körde betydligt fler varv än Roger och då var han hårt jagad av Andreas Persson som försökte sänka sina varvtider men slutade på en fjärde plats. Patrik Howe kom från Stockholm och gillade banan så pass mycket att han körde in på en sjunde plats. En annan långväga klubbmedlem var Carl Les (från Arvika)som hade det tungt i spåret och slutade på en 14:e plats.

Yngst i spåret var Emil Löf som på sin 65cc körde in på 23;e plats. Patrik Bergman körde på en 85cc och blev 20;e i mål. Bra jobbat båda två, vi kommer få se upp för dessa unga förare inom nåt år!

Ett stort tack till Jonas, Anton och Pelle som jobbat med banan och gjorde klubbmästerskapet till en mycket lyckad tillställning!

Se flik till vänster för resultat

 

 

Ändrade planer för KM söndagen 10/11! Täby banan är stängd söndagar så körningen flyttas till Åby, Kvinnersta straxt norr om Örebro. Kl 10.30 börjar vi med ett gemensamt varv runt banan så alla hittar och sen körs valfritt antal varv med tidtagning. Vi lägger ihop tiderna från tre varv som blir avgörande för placeringen i klubbmästerskapet. Det räcker alltså att köra tre varv för att få placering i KM:et. Banan är rolig och lättkörd så det är inga problem att komma runt banan. Vuxna och ungdomar kör samma bana. Uppdatera gärna vilka som kommer och kör! Kommentera om ni vill med och köra eller ring Morgan. kl 14 har vi avslutat körningen och grillar och diskuterar Battle of Vikings 2014! Välkomna ut till en trevlig klubbkörning!

Med vänlig hälsning Morgan(070-3412809)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *