Kallelse till årsmöte 5/2

Kallelse till Årsmöte 5/2 2017
Nu är det dags att planera in söndagen 5/2 i kalendern för då har Kilsbergens mk Årsmöte på Martin G (signalgatan, bakom Atlas Copco). Vi början kl 17 och bjuder på fika under kvällen!
Kilsbergens mk har haft ett händelserikt år med bla. Battle of Vikings, Augustimuller och tre KM. Klubbens styrelse önskar att klubben fortsätter vara aktiv på flera områden och att fler medlemmar kan åta sig några av uppgifterna som förekommer inom en klubbverksamhet.
Vi behöver bland annat personer som kan ta tag i ungdomsverksamheten, SISU och andra bidragsgivare. Är du sugen på att hjälpa till med något. Kontakta någon ur styrelsen för mer information.
Ni kan även komma in med motioner angående klubbens verksamhet under 2017. Men motionerna måste vara styrelsen tillhanda i början av januari för att hinna behandlas innan årsmötet.
Medlemsavgiften för 2017 måste vara betald innan ni kan lösa ut er licens för nästa år. Se till att betala in med marginal innan ni behöver ha er licens då det kan ta några dagar att registrera er inbetalning. Har ni inte betalat medlemsavgiften innan årsmötet har ni ingen rösträtt där.
Skickar ett mail till info@kilsbergensmk.se med namn, personnummer, adress och telefonnummer.
Medlemskap kostar 250:-/person eller 300:-/familj. Bankgiro; 691-4956 eller Swish; 123 181 32 60

Välkomna till årsmötet och klubbens framtidsplanering.
God Jul och ett riktigt gott enduroår!
Med vänlig endurohälsning
Ordförande Morgan Rosell och styrelsen
070-3412809