God fortsättning!

Hoppas alla medlemmar haft en riktigt härlig jul- och nyårshelg och är redo för nya utmaningar i spåret 🙂 Nedan kommer lite info som kan vara bra att tänka på i början av det nya året.

Medlemskap 2020. Nu är det dags att betala medlemsavgiften för 2020. Tänk på att lösa ditt medlemskap tidigt på året om du har tänkt att tävla. Vid frågor kring medlemskap, licenser etc kontakta medlemsansvarige Fredrik på fredrik@kindstrom.net eller skriv ett PM till honom på Facebook. På hemsidan finns ett formulär som du använder för att förnya eller starta ett nytt medlemskap.

Startersättningar. Du som har arbetat på BoV, Pilängen och Agustimuller kan vara berättigad till startersättningar vid tävlingar. Sänd in dina kvitton från Svemo senast 31 januari till kassören Åsa på
kassor@kilsbergensmk.se, max 3000 kr utbetalas och totala potten är 20.000 kr avsatta.

SM-poäng. Poäng till klubbmedlemmar som tävlar i SM, USM eller VRM betalas ut i början av januari. Underlag ska lämnas in till kassor@kilsbergensmk.se omgående.

Årsmöte. Datum för årsmötet är satt till 24 mars kl 18.00, notera gärna det i kalendern. Inbjudan kommer senare.

Klubbfest 17/1. Injudan och anmälan till klubbens 10-årsjubileum finns på Facebooksidan. Du som inte har Facebook kan anmäla dig genom att meddela någon i styrelsen. Inbjudan:

2020 fyller Kilsbergens MK 10 år och det tänkte vi fira med klubbfest på Olearys i Örebro!
Fredagen den 17 januari är klubbmedlemmar välkomna till ovanvåningen på Olearys för att ha skitkul tillsammans! Ta gärna med din respektive, självklart är barnen välkomna i målsmans sällskap.

Samling kl 18.00.
18.15 klubbinformation.
Kl 18.45 äter vi.
Under kvällen prisutdelning i KM. Jubileumsprisbord!
För bara 100 kr per person får du en buffé som kostar mer än det dubbla och en öl, vin eller alkoholfritt (resten köper du själv).
Barn upp till 12 år 50 kr.
Anmäl dig här på eventet och skriv med om du tar med någon anhörig. Swisha 100 kr (eller summan för din familj) före den 15 januari till 123 181 32 60.
Om ni vet om någon medlem som inte har FB så prid ordet och be dem kontakta någon i styrelsen eller anmäl åt dem.
Varmt välkomna!
STYRELSEN

Hälsningar,
styrelsen