Battle of Vikings möte 27/10

Kilsbergens Mk bjuder härmed in dig till ett klubbmöte, datum för mötet är söndag 27/10 – 2013 kl. 16:00, mötet hålls hemma hos Amanda och Emanuel i Ägelsta.

Vi vill med detta möte ta reda på hur stort intresse det finns i klubben för att arrangera ett Battle of Vikings 2014, men även få en överblick på hur många medlemmar som vill och har tid för att engagera sig i Battle 2014.

Tävlingen Battle of Vikings 2013 blev en väldigt lyckad tävling, den har blivit uppskriven och omtalad i både Sverige och Europa. Vi är en liten klubb med få medlemmar och arbetet med årets Battle har tagit hårt på de krafter som var med under hela arbetet inför och under tävlingen.

Vi hoppas på stor uppslutning till detta möte, för att så många medlemmar som möjligt ska få chansen att säga sitt, men även chans till att bli mer aktiv i Battle tävlingen om man nu så önskar. Ta gärna en funderare innan mötet, på hur mycket tid just du/ni i er familj skulle kunna bidra med i arbetet inför och under Battle of Vikings 2014.

Välkommna!!

Mvh Styrelsen Kilsbergens MK

För vägbeskrivning och anmälan till mötet ring eller maila. Medlemmar.kilsbergensmk@hotmail.se

Markus Jonsson: 0709-621540

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *