Styrelsen

Verksamhetsplan för 2018

  • Skaffa minst en träningsbana för klubbens verksamhet. Ska passa både ungdomar och vuxna.
  • Utveckla klubbens ungdomsverksamhet. Tomas Eriksson och Jennifer Qvist är utbildade och godkända för att utfärda ungdomslicensen ”Guldhjälm”.
  • Få större användning av klubbens två småhojar, en HVA 50cc och en Kawasaki 65cc.
  • Fortsätta med klubbmästerskapet i samma koncept som tidigare år. Ett par olika körtillfällen under året där vi har roligt och korar en klubbmästare. Det är viktigt att fler är med och hjälper till på dessa tillfällen.
  • Delta vid Augustimuller i Fjugesta och visa upp våran klubb.
  • Battle of Vikings körs för nionde gången och fortsätter i Hällabrottet.
  • Få upp klubbkänslan ännu mer, fler aktiviteter både med och utan hoj. De finns många områden inom föreningslivet som styrelsen behöver hjälp med från medlemmarna.
  • Vill medlemmarna arrangera andra tävlingar än BoV så går det bra. Lämna förslag på aktiviteter och genomförande av dessa till styrelsen. Kilsbergens mk kommer fortsätta vara en aktiv klubb genom aktiva medlemmarna.
  • Styrelsen ska arbeta fram ett förslag för de kommande årens organisation och förvaltning av Battle of Vikings med start 2019.

Viktigaste av allt!
Glädje, kamratskap och information! Tillsammans bygger vi framtiden!

För att komma till våra klubbstadgar klicka här.

Kontaktpersoner
Ordförande, Roger Elverskog
Tfn: 076-11 88 887

Började åka enduro i ”mogen” ålder och fick se Battle of Vikings 2015. Jag imponerades av vilka häftiga arrangemang en enduroklubb kan åstadkomma och tänkte: ”Wow!!! Det här vill jag helst slippa åka men gärna hjälpa till att fixa med”. På den vägen är det.
Men Kilsbergens MK är så mycket mer än bara Battle. De flesta av oss är förare som åker och tävlar för skojs skull och aldrig skulle komma på tanken att starta i ett extremrace, för oss ska ska klubben vara ett sätt att umgås med varandra och vår roliga hobby.
Till vardags driver jag eget företag som konsult inom internetmarknadsföring.

 

Vice Ordförande, John Rydjer
Tfn: 070-21 69 034

Jag är nästan äldst i klubben och körde Novemberkåsan första gången 1991! 2016 tog jag åter en Kåsapeng när tävlingen kördes i Knivsta, Uppsala! Jag är banchef för Battle of Vikings och ser det som en utmaning att göra en mycket krävande bana för förarna. Förutom enduro åker jag så mycket vindsurfing som möjligt.

 

Sekreterare, Jessica Kindström
Ansvarig för kilsbergensmk.se

Tfn: 073-04 71 786, jessica@kindstrom.net

Mitt namn är Jessica Kindström, är född och uppvuxen utanför Oskarshamn i Småland men har via plugg hamnat i Örebrotrakterna. Bor numer lantligt i Viby, söder om Örebro, i rött hus med vita knutar med man och våra katter. Jobbar till vardags med projektledning/administration inom energibranschen. På fritiden ägnar även jag mig åt hästkrafter fast utan två hjul och istället med sadel, träns och häst. Har även en förkärlek för pyssel, musik och foto. Jag halkade in i den här sporten på ett bananskal då jag träffade min man som kör enduro. Det var då så pass illa att jag inte hade en aning om vad enduro var… Otaligt antal träningar, tävlingar och till och med fyra kåsor senare förstår jag hur mycket smärta, svett, blod och tårar men framför allt glädje, gemenskap och pannben sporten ger. Jag var tidigare engagerad i ungdomsskytteföreningens styrelse i mina hemtrakter och kände att det nu skulle vara roligt med ett förtroendeuppdrag igen. Jag är ansvarig för klubbens hemsida, kilsbergensmk,se. Har du tankar och idéer kring hemsidan är du välkommen att ta kontakt med mig!

 

Kassör, Åsa Wern
Tfn: 070-60 66 164

Mitt namn är Åsa Wern, jag kommer från Lillkyrka, Sjöboviken, från början men har bott i Örebro i 15 år, med en snabb avvikelse till Sölvesborg. Jag bor med man, son och katt i hus i Rinkaby. Jag driver eget företag som ekonom sedan sommaren 2013 och sedan dess har jag utökat från två företag i mitt bolag till att nu ha ansvar för 26 företag där jag gör olika saker, allt från lönehantering, deklarationer, redovisning och bokslut. Jag undervisar också en del på YrkesHögskolan sedan hösten 2014, där jag håller kurser i ekonomi i ”det lilla företaget”. I höstas tog jag steget in i föreningslivet också, det känns roligt och utmanande. På min fritid tycker jag om att sticka, virka och skapa. Motorsporten känns otroligt spännande och jag gissar att jag kommer få smaka mer på den då jag har en treåring hemma som älskar allt som brummar och går på hjul.

 

Ledamot, Tomas Eriksson

Jag började köra enduro 2014 och gjorde tävlingsdebut 2015. Enduro var väldigt roligt och jag har fortsatt med träningar och flertalet tävlingar. I år blir det ännu mer träning med och utan hoj för att orka bättre på tävlingarna. Testade att tävla lite extreme enduro 2017 och fick mer smak så i år ligger fokus på att förbättra resultatet från The bahusian samt även Battle of Vikings! Kommer köra lite olika vanliga enduro tävlingar också som Jordsprätten, stadiumenduron mm. Jag har jobbat som sträckchef under Battle of Vikings tidigare år men kommer även i år köra tävlingen med målet o köra minst två varv! Jobbar på Swecon som reservdelssäljare och bor i Ormesta med sambo och barn.

 

Suppleant, Christian Stehr

 

Suppleant, Claes Pohlmann
Jag är född och uppvuxen i Grythyttan, men flyttade till Örebro 2016. Började köra enduro 2015 och körde Stångebroslaget direkt. Men sen har det varit lugnt på tävlingsfronten. Kommer börja köra lite tävlingar igen nu i år. 2017 Blev jag medlem i klubben och började hjälpa till med Battle of vikings. Från och med i år är jag sträckchef på tävlingen.