Styrelsen

Verksamhetsplan för 2019

 • Skaffa en träningsbana som passar både ungdom och vuxna. När en klubbana finns ska vi börja utveckla klubbens ungdomsverksamhet.
 • Fortsätta med ”klubbmästerskap/tidsträningar” i samma koncept som tidigare år. Ett par olika körtillfällen under året där vi har roligt och korar en klubbmästare.
 • Delta vid Augustimuller i Fjugesta och visa upp klubben.
 • Synas på andra event, tex marknader eller andra lokala arrangemang, och göra reklam för klubben i syfte att få in fler medlemmar (gärna även yngre) och informera om sporten.
 • Organisationen för Battle of Vikings ska struktureras upp med ett långsiktigt tänk i fokus.
 • Battle of Vikings körs för tionde gången och firar jubileum.
 • Få upp klubbkänslan ännu mer genom fler aktiviteter både med och utan hoj. Medlemmar uppmuntras att ta initiativ till att arrangera klubbaktiviteter.

Viktigaste av allt!
Glädje, kamratskap och information! Tillsammans bygger vi framtiden!

Miljöpolicy för Kilsbergens MK
Antaget vid årsmöte den 14 mars 2019

I syfte att värna vår miljö och föregå som ett gott föredöme i endurosporten antogs denna miljöpolicy på Kilsbergens årsmöte 2019:

 • Vi ska sträva efter att samåka så mycket vi kan till och från träning och tävling.
 • Klubbens ordförande är också miljöombud mot Svemo.
 • Vid tävlingar och träningar ska vi som medlemmar alltid föregå med gott exempel och slänga/ta hand om våra sopor på det sättet som föreskrivs eller utifrån ett gott omdöme.
 • Både vid träning och tävling använder vi miljömattor konsekvent.
 • Vid tävlingar ska utsedd miljöchef /ansvarig finnas.
 • Vid träning åker vi endast inom markerat område och iakttar allmän försiktighet mot naturen.
 • Upptäcker vi något i och omkring våra banor som kan uppfattas som en belastning för miljön så anmäler vi det till ansvarig för banan.

Kilsbergens MK ska uppträda som gott föredöme både utanför och på banan.

För att komma till våra klubbstadgar klicka här.

Kontaktpersoner
Ordförande, Roger Elverskog
Tfn: 076-11 88 887

Började åka enduro i ”mogen” ålder och fick se Battle of Vikings 2015. Jag imponerades av vilka häftiga arrangemang en enduroklubb kan åstadkomma och tänkte: ”Wow!!! Det här vill jag helst slippa åka men gärna hjälpa till att fixa med”. På den vägen är det.
Men Kilsbergens MK är så mycket mer än bara Battle. De flesta av oss är förare som åker och tävlar för skojs skull och aldrig skulle komma på tanken att starta i ett extremrace, för oss ska ska klubben vara ett sätt att umgås med varandra och vår roliga hobby.
Till vardags driver jag eget företag som konsult inom internetmarknadsföring.

 

Vice Ordförande, John Rydbjer
Tfn: 070-21 69 034

Jag är nästan äldst i klubben och körde Novemberkåsan första gången 1991! 2016 tog jag åter en Kåsapeng när tävlingen kördes i Knivsta, Uppsala! Jag är banchef för Battle of Vikings och ser det som en utmaning att göra en mycket krävande bana för förarna. Förutom enduro åker jag så mycket vindsurfing som möjligt.

 

Sekreterare, Jessica Kindström
Ansvarig för kilsbergensmk.se

Tfn: 073-04 71 786, jessica@kindstrom.net

Mitt namn är Jessica Kindström, är född och uppvuxen utanför Oskarshamn i Småland men har via plugg hamnat i Örebrotrakterna. Bor numer lantligt i Viby, söder om Örebro, i rött hus med vita knutar med mannen Fredrik, två katter och hund. Jobbar till vardags med projektadministration inom fiberbranschen. Har en förkärlek för pyssel, musik och foto. Jag halkade in i den här sporten på ett bananskal då jag träffade min man som kör enduro. Det var då så pass illa att jag inte hade en aning om vad enduro var… Otaligt antal träningar, tävlingar och till och med fyra kåsor senare förstår jag hur mycket smärta, svett, blod och tårar men framför allt glädje, gemenskap och pannben sporten ger. Jag var tidigare engagerad i ungdomsskytteföreningens styrelse i mina hemtrakter och kände att det nu skulle vara roligt med ett förtroendeuppdrag igen. Jag är också ansvarig för klubbens hemsida, kilsbergensmk,se. Har du tankar och idéer kring hemsidan är du välkommen att ta kontakt med mig!

 

Kassör, Åsa Wern
Tfn: 070-60 66 164

Mitt namn är Åsa Wern, jag kommer från Lillkyrka, Sjöboviken, från början men har bott i Örebro i 15 år, med en snabb avvikelse till Sölvesborg. Jag bor med man, två barn och katt i hus i Rinkaby. Jag driver eget företag som ekonom sedan sommaren 2013 och sedan dess har jag utökat från två företag i mitt bolag till att nu ha ansvar för 26 företag där jag gör olika saker, allt från lönehantering, deklarationer, redovisning och bokslut. Jag undervisar också en del på YrkesHögskolan sedan hösten 2014, där jag håller kurser i ekonomi i ”det lilla företaget”. I höstas tog jag steget in i föreningslivet också, det känns roligt och utmanande. På min fritid tycker jag om att sticka, virka och skapa. Motorsporten känns otroligt spännande och jag gissar att jag kommer få smaka mer på den då jag har en son hemma som älskar allt som brummar och går på hjul.

 

Ledamot, Tomas Eriksson

Jag började köra enduro 2014 och gjorde tävlingsdebut 2015. Enduro var väldigt roligt och jag har fortsatt med träningar och flertalet tävlingar. Har blivit mer träning med och utan hoj för att orka bättre på tävlingarna. Testade att tävla lite extreme enduro 2017 och fick mer smak så 2018 låg fokus på att förbättra resultatet från The bahusian samt även Battle of Vikings! Kör också lite olika vanliga enduro tävlingar som Jordsprätten, stadiumenduron mm. Jag har jobbat som sträckchef under Battle of Vikings tidigare år men stod 2018 i startfältet på tävlingen med målet att köra minst två varv! Jobbar på Swedish Lorry Parts och bor i Ormesta med sambo och barn.

 

Suppleant, Marcus Blomqvist

 

Suppleant, Claes Pohlmann
Jag är född och uppvuxen i Grythyttan, men flyttade till Örebro 2016. Började köra enduro 2015 och körde Stångebroslaget direkt. Men sen har det varit lugnt på tävlingsfronten. Kommer börja köra lite tävlingar igen nu i år. 2017 Blev jag medlem i klubben och började hjälpa till med Battle of vikings. Från och med 2018 är jag sträckchef på tävlingen.