Styrelsen

Verksamhetsplan för 2017
• Få igång ungdomsverksamheten!
• Fler klubbträningar för utveckling för förarna. Ev ta in tränare.
• Gemensamma tävlingsresor.
• Battle of Vikings 4-5/8. Romaniacs har bytt datum och för att få proffsen till tävlingen kör vi helgen efter att Romaniacs gått i mål.
• Augustimuller i Fjugesta
• Sätta strukturen i styrelsen
• Klubbmästerskap, tre deltävlingar som tidigare år.
• Söka efter fler områden för träningsbanor.
• Sisusamordnare behövs i klubben!
• Marknadsföra klubbens banor till andra klubbar.
• Fler sociala aktiviteter under året.

Viktigaste av allt!
Glädje, kamratskap och information! Tillsammans bygger vi framtiden!

För att komma till våra klubbstadgar klicka här.

 

Kontaktpersoner
Ordförande, Morgan Rosell
Tfn: 070-34 12 809

Jag har kört enduro sedan barnsben och brinner fortfarande för denna underbar sport! Kommer köra några extremtävlingar samt VRM(veteran SM) och några andra roliga tävlingar under året! Blir i juni 2017 första svensk som kommer köra enduro/sandrace i samband med TT-loppen på Isle of Man! Jag pluggar just nu till Eventstrateg på Risbergska skolan i Örebro. Bor i en liten förort till Fjugesta där jag ska försöka vara lite pysslig med huset under året, men är lätt att det kommer annat roligt i vägen.

 

Vice Ordförande, John Rydjer
Tfn: 070-21 69 034

Jag är nästan äldst i klubben och körde Novemberkåsan första gången 1991! Förra året tog jag åter en Kåsapeng när tävlingen kördes i Knivsta, Uppsala! Jag är banchef för Battle of Vikings och ser det som en utmaning att göra en mycket krävande bana för förarna. Förutom enduro åker jag så mycket vindsurfing som möjligt.

 

Sekreterare, Jessica Kindström
Tfn: 073-04 71 786

Mitt namn är Jessica Kindström, är född och uppvuxen utanför Oskarshamn i Småland men har via plugg hamnat i Örebrotrakterna. Bor numer lantligt i Viby, Hallsbergs kommun, i rött hus med vita knutar med man och två katter. Är utbildad inom och jobbar med turismutveckling och destinationsutveckling – något jag brinner för! På fritiden ägnar även jag mig åt hästkrafter fast utan två hjul och istället med sadel, träns och häst. Har även en förkärlek för pyssel, musik och foto.

Jag halkade in i den här sporten på ett bananskal då jag träffade min man som kör enduro. Det var då så pass illa att jag inte hade en aning om vad enduro var… Otaligt antal träningar, tävlingar och till och med fyra kåsor senare förstår jag hur mycket smärta, svett, blod och tårar men framför allt glädje, gemenskap och pannben sporten ger. Jag var tidigare engagerad i ungdomsskytteföreningens styrelse i mina hemtrakter och kände att det nu skulle vara roligt med ett förtroendeuppdrag igen.

 

Kassör, Åsa Wern
Tfn: 070-60 66 164

Mitt namn är Åsa Wern, jag kommer från Lillkyrka, Sjöboviken, från början men har bott i Örebro i 15 år, med en snabb avvikelse till Sölvesborg. Jag bor med man, son och katt i hus i Rinkaby. Jag driver eget företag som ekonom sedan sommaren 2013 och sedan dess har jag utökat från två företag i mitt bolag till att nu ha ansvar för 26 företag där jag gör olika saker, allt från lönehantering, deklarationer, redovisning och bokslut. Jag undervisar också en del på YrkesHögskolan sedan hösten 2014, där jag håller kurser i ekonomi i ”det lilla företaget”. I höstas tog jag steget in i föreningslivet också, det känns roligt och utmanande. På min fritid tycker jag om att sticka, virka och skapa. Motorsporten känns otroligt spännande och jag gissar att jag kommer få smaka mer på den då jag har en treåring hemma som älskar allt som brummar och går på hjul.

 

Ledamot, Tomas Eriksson

Jag började köra enduro 2014 och gjorde tävlingsdebut 2015. Enduro var väldigt roligt och jag har fortsatt med träningar och flertalet tävlingar. I år blir det mer träning med och utan hoj för att orka bättre på tävlingarna. VRM, Jordsprätten samt även Battle of Vikings! Jag har jobbat som banansvarig under Battle of Vikings tidigare år men vill nu prova att köra själv! Jobbar på Swecon som reservdelssäljare och bor i Ormesta med sambo och barn.