Styrelsen 2020

Verksamhetsplan för 2020

  • Utveckla vår nya bana på Pilängen
  • Sätta strukturen och arbetssätt i den nya styrelsen
  • Planera om klubbens verksamhet, ekonomi och utveckling nu när Battle of Vikings inte är del av klubben.

Viktigaste av allt!
Glädje, kamratskap och information! Tillsammans bygger vi framtiden!

Miljöpolicy för Kilsbergens MK
Antaget vid årsmöte den 14 mars 2019

I syfte att värna vår miljö och föregå som ett gott föredöme i endurosporten antogs denna miljöpolicy på Kilsbergens årsmöte 2019:

  • Vi ska sträva efter att samåka så mycket vi kan till och från träning och tävling.
  • Klubbens ordförande är också miljöombud mot Svemo.
  • Vid tävlingar och träningar ska vi som medlemmar alltid föregå med gott exempel och slänga/ta hand om våra sopor på det sättet som föreskrivs eller utifrån ett gott omdöme.
  • Både vid träning och tävling använder vi miljömattor konsekvent.
  • Vid tävlingar ska utsedd miljöchef /ansvarig finnas.
  • Vid träning åker vi endast inom markerat område och iakttar allmän försiktighet mot naturen.
  • Upptäcker vi något i och omkring våra banor som kan uppfattas som en belastning för miljön så anmäler vi det till ansvarig för banan.

Kilsbergens MK ska uppträda som gott föredöme både utanför och på banan.

För att komma till våra klubbstadgar klicka här.

Kontaktpersoner
Ordförande, Roger Elverskog
Tfn: 076-11 88 887

Började åka enduro i ”mogen” ålder och fick se Battle of Vikings 2015. Jag imponerades av vilka häftiga arrangemang en enduroklubb kan åstadkomma och tänkte: ”Wow!!! Det här vill jag helst slippa åka men gärna hjälpa till att fixa med”. På den vägen är det.
Men Kilsbergens MK är så mycket mer än bara Battle. De flesta av oss är förare som åker och tävlar för skojs skull och aldrig skulle komma på tanken att starta i ett extremrace, för oss ska ska klubben vara ett sätt att umgås med varandra och vår roliga hobby.
Till vardags driver jag eget företag som konsult inom internetmarknadsföring.

Vice Ordförande, John Rydbjer
Tfn: 070-21 69 034

Jag är nästan äldst i klubben och körde Novemberkåsan första gången 1991! 2016 tog jag åter en Kåsapeng när tävlingen kördes i Knivsta, Uppsala! Jag är banchef för Battle of Vikings och ser det som en utmaning att göra en mycket krävande bana för förarna. Förutom enduro åker jag så mycket vindsurfing som möjligt.

Sekreterare, Lasse Permstäde
Tfn: 0708-23 55 63, lasse@permstade.se

Kassör, Åsa Wern
Tfn: 070-60 66 164

Mitt namn är Åsa Wern, jag kommer från Lillkyrka, Sjöboviken, från början men har bott i Örebro i 15 år, med en snabb avvikelse till Sölvesborg. Jag bor med man, två barn och katt i hus i Rinkaby. Jag driver eget företag som ekonom sedan sommaren 2013 och sedan dess har jag utökat från två företag i mitt bolag till att nu ha ansvar för 26 företag där jag gör olika saker, allt från lönehantering, deklarationer, redovisning och bokslut. Jag undervisar också en del på YrkesHögskolan sedan hösten 2014, där jag håller kurser i ekonomi i ”det lilla företaget”. I höstas tog jag steget in i föreningslivet också, det känns roligt och utmanande. På min fritid tycker jag om att sticka, virka och skapa. Motorsporten känns otroligt spännande och jag gissar att jag kommer få smaka mer på den då jag har en son hemma som älskar allt som brummar och går på hjul.

Ledamot, Marcus Blomqvist

Ledamot, Claes Pohlmann
Jag är född och uppvuxen i Grythyttan, men flyttade till Örebro 2016. Började köra enduro 2015 och körde Stångebroslaget direkt. Men sen har det varit lugnt på tävlingsfronten. Kommer börja köra lite tävlingar igen nu i år. 2017 Blev jag medlem i klubben och började hjälpa till med Battle of vikings. Från och med 2018 är jag sträckchef på tävlingen.

Suppleant, Robin Seiko

Suppleant, Johan Elowsson

Revisorer

Anders Berglund & Frida Rydbjer

Valberedning

Fredrik Kindström & Per Norberg